Billie Health

 

Een inspirerende community en een multidisciplinair team waar gezond bewegen, welzijn en gezondheid centraal staat.
Een gezellige plek waar wij jou begeleiden om je beter in je vel te voelen en voor jezelf te zorgen.

 

Ingang langs Vuurkruisenstraat 6, 1500 Halle
Parking voor de deur of iets verderop

Ontdek onze partners

  

Bewegen

Billie Yoga & Pilates

Een community waar body, mind, authenticiteit en passie samenkomen .

Onze studio helpt mensen op weg naar een gezondere, fittere versie van zichzelf. Wij bezorgen jou een betere lichaamshouding, frissere geest, meer bewustzijn, minder kwaaltjes, minder stress en een krachtiger lichaam.

Gezonde voeding

Diëtiste Karlien

Mijn passie: het ondersteunen van mensen in hun zoektocht naar gezonde voeding in combinatie met een gezonde levensstijl. Ik sta klaar om mensen te begeleiden mét oog voor het totaalplaatje.

Bij mij kan je terecht voor:
– voedingsadvies en voedingsplan op maat
– een volledige lichaamsanalyse en plan van aanpak
– etiketten ontcijferen
– hulp bij bewuste keuzes maken
– coaching en verdere opvolging

 

Welzijn

Loopbaancoach Jenni

Weerklinkt ‘Is dit nu later?’ van Stef Bos meerdere malen per dag door je hoofd? Geeft je job je geen energie meer? Of ben je het beu om alle ballen constant in de lucht te houden? Dan help ik je graag op weg naar meer rust en helderheid in je loopbaan (en zelfs daarbuiten).


Op zoek naar meer zin in mijn leven, besliste ik in 2019 om mijn baan als werknemer vaarwel te zeggen en de sprong te wagen als 100% zelfstandige. Met Studiodroom coaching heb ik als missie om jou opnieuw te laten floreren in je werk én leven. Verwacht geen fluffy aanpak: mijn coachings zijn doelgericht. Prikkelend, en soms zelf schurend, maar dat is nodig om jou uit je comfortzone te halen. We gaan niet alleen denken, maar ook voelen en vooral: doen.

Massagetherapeut Marilyn

Massotherapeute sinds 2008. Volgde opleidingen bij Syntra, Blossom Benelux, Carpe Diem en Wellnessacademie.

Met Floww massotherapy wil ik mensen helpen hun levensenergie terug te vinden, terug in contact te brengen met het lichaam, ondersteunen bij ‘the floww of life’. Dankzij mijn grootmoeder ben ik al vroeg in aanraking gekomen met massages. Sindsdien is de interesse alleen maar gegroeid. Het 1-op-1 contact en de fijne gesprekken geven me enorme voldoening. Een massage géven is voor mezelf zelf zo ontspannend.

Massagetherapeut Elke

Opgeleid als klinisch psycholoog en werkend in pleegzorg, heb ik heel wat kennis over gehechtheid, trauma, familiedynamieken, ontwikkelingspsychologie.

Door mijn job en uit eigen ervaring weet ik dat het lichaam trauma’s, spanning en stress opslaat. Ik raakte ervan overtuigd dat je via het lichaam aan pijnpunten geraakt waar je met je woorden of rationele brein niet bij kan. Ik geloof dat je lijf niet liegt, dat we naar ons lichaam moeten luisteren…  Daarom volgde ik een opleiding cosmetische massage en verdiep ik me in holistic pulsing. Ik vind het geweldig om mensen via een massage tot rust te brengen, te laten ontspannen en ontstressen en loslaten…

Het is aangetoond dat de hormonen die vrijkomen bij huid-op-huidcontact een anti-stresswerking hebben.

Dus doe jezelf een plezier en boek een massage. Of geef het beste cadeau, een massagebon…

Tot op mijn massagetafel

Bij mij kan je terecht voor:
– volledige of gedeeltelijke lichaamsmassage
– holistic pulsing i.o.
– aangepast aan jouw wensen en grenzen
– je boekt en betaalt voor massagetijd (10€/10min) met een minimum van 30min

Wil je graag deel uitmaken van ons team en past je visie bij die van ons?

We zoeken nog collega’s om ons team te versterken (professionele zorgverleners: psycholoog, seksuoloog, osteopaat,…). Stel jezelf gerust voor via onze contactpagina.