Billie Health

Een inspirerende community en een multidisciplinair team waar gezond bewegen, welzijn en gezondheid centraal staat.
Een gezellige plek waar wij jou begeleiden om je beter in je vel te voelen en voor jezelf te zorgen.

Ingang langs Vuurkruisenstraat 6, 1500 Halle
Parking voor de deur of iets verderop

Ontdek onze partners

  

Bewegen

Billie Yoga & Pilates

Een community waar body, mind, authenticiteit en passie samenkomen .

Onze studio helpt mensen op weg naar een gezondere, fittere versie van zichzelf. Wij bezorgen jou een betere lichaamshouding, frissere geest, meer bewustzijn, minder kwaaltjes, minder stress en een krachtiger lichaam.

 

Kine Ophélie Schraepen

In 2021 studeerde ik af als Master Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie met afstudeerrichting musculoskeletale aandoeningen, optie Manuele Therapie.

De voorbije 2 jaar verwierf ik de nodige kennis en ervaring om nu vol vertrouwen mijn eigen weg in te slaan als geconventioneerd kinesitherapeut. Ik leg mij vooral toe op actuele technieken waarmee ik een persoonlijke aanpak heb gecreëerd. Behandelingen die ook op lange termijn hun nut bewijzen en gunstige resultaten opleveren staan bij mij centraal.

Je kan bij mij terecht voor o.a. volgende behandelingen:

 • Algemene kinesitherapie (acute en chronische problematiek)
 • Pre-en postoperatieve revalidatie
 • Gangrevalidatie
 • Dry needling
 • Pre-en postnatale kinesitherapie

Gezonde voeding

Diëtiste Karlien Vetsuypens

Mijn passie: het ondersteunen van mensen in hun zoektocht naar gezonde voeding in combinatie met een gezonde levensstijl. Ik sta klaar om mensen te begeleiden mét oog voor het totaalplaatje.

Bij mij kan je terecht voor:
– voedingsadvies en voedingsplan op maat
– een volledige lichaamsanalyse en plan van aanpak
– etiketten ontcijferen
– hulp bij bewuste keuzes maken
– coaching en verdere opvolging

 

Welzijn

Loopbaancoach Jenni Coppieters

Weerklinkt ‘Is dit nu later?’ van Stef Bos meerdere malen per dag door je hoofd? Geeft je job je geen energie meer? Of ben je het beu om alle ballen constant in de lucht te houden? Dan help ik je graag op weg naar meer rust en helderheid in je loopbaan (en zelfs daarbuiten).


Op zoek naar meer zin in mijn leven, besliste ik in 2019 om mijn baan als werknemer vaarwel te zeggen en de sprong te wagen als 100% zelfstandige. Met Studiodroom coaching heb ik als missie om jou opnieuw te laten floreren in je werk én leven. Verwacht geen fluffy aanpak: mijn coachings zijn doelgericht. Prikkelend, en soms zelf schurend, maar dat is nodig om jou uit je comfortzone te halen. We gaan niet alleen denken, maar ook voelen en vooral: doen.

Psychologe en tabakoloog Karen Jonckheere

“I rise by lifting others”! Niets zo geweldig voor mij dan iemand te zien groeien, openbloeien en zichzelf te herontdekken.


Als je bij een plant de bruine blaadjes afknipt, kan de plant zich richten op de gezonde blaadjes en het aanmaken van nieuwe blaadjes. In no time ziet de plant er voller, groener, gezonder en mooier uit.

Eigenlijk is het bij ons mensen net zo! Door het loslaten van oude gewoontes en patronen die voor jou niet meer werken, maak je energie vrij die je kan richten op wat wel werkt voor jou. Heel graag begeleid ik jou tijdens dit levensverbeterend proces.

Waarvoor kan je zoal bij mij terecht?

 • Burn-out
 • Stress
 • Depressieve klachten
 • Angst en onzekerheid
 • Piekeren
 • Moeilijkheden om grenzen te stellen en voor jezelf op te komen.
 • Hulp in het doorvoeren van levensstijlaanpassingen rond eetgedrag, ontspanning,
  slaapgedrag, beweging, sociale contacten.
 • Rookstopbegeleiding

Wil je graag deel uitmaken van ons team en past je visie bij die van ons?

We zoeken nog collega’s om ons team te versterken (professionele zorgverleners: psycholoog, seksuoloog, osteopaat,…). Stel jezelf gerust voor via onze contactpagina.