Over Billie Studio

Over ons

Billie studio is een gezellige en charmante yoga en pilates studio opgericht door Marie-Billie Dekoster in 2017, gelegen in het hart van Halle.

‘Billie Yoga & Pilates’ staat garant voor kwaliteitssessies. Wij bouwen aan een sportieve community  met verschillende soorten yoga en pilates. In onze studio is er geen competitie. We focussen op  bewust  bewegen om zo aan een betere versie van jezelf te werken, in een oase van rust.

Billie Yoga - Team

“Luisteren naar je lichaam, staat bij ons centraal”

Voordelen

Combineer Yoga en Pilates samen met ons team:

  • Pilates is een mooie aanvulling op je Yoga sessie om je meer te focussen op kracht en versteviging van je rug en buikspieren. Pilates is geïnspireerd op yoga.
  • Yoga is een levensstijl, het draait om balans op alle vlakken van het leven. Een levensstijl die je ook toepast als je van de mat af stapt. Pilates richt zich meer op het fysieke aspect van een sportsessie. Ook staat balans en luisteren naar je lichaam centraal.
  • De combinatie van Yoga en Pilates heeft ook heel wat mentale voordelen. Het verzacht symptomen van angst, depressie, vermoeidheid, astma, slapeloosheid, enz.
  • Verbeter je ademhaling, lenigheid en kracht. Leer meer te focussen op het nu en innerlijke rust.
  • Ontdek nog voordelen van Yoga en Pilates

Klaar om je ook fitter, krachtiger en ontspannen te voelen? Start hier

Bouw kracht en weerstand op.
Verbeter jouw flexibiliteit.
Verminder pijn & stress.