Ons team

Maak kennis met ons geweldige team van 10 ervaren en gekwalificeerde docenten.

Wij staan altijd klaar om onze energie en vaardigheden in te zetten om je te helpen bij het realiseren van jouw doelen.

Voor en na de sessie beantwoorden we al je vragen. Zin om samen met ons te onthaasten op ma(a)t? Reserveer je yoga- of pilatessessie nu!

Billie Yoga - Team
Billie Yoga - Team

Maak kennis met ons geweldige team van 10 ervaren en gekwalificeerde docenten.

Wij staan altijd klaar om onze energie en vaardigheden in te zetten om je te helpen bij het realiseren van jouw doelen.

Voor en na de sessie beantwoorden we al je vragen. Zin om samen met ons te onthaasten op ma(a)t? Reserveer je yoga- of pilatessessie nu!

Marie-Billie

Marie-Billie Dekoster

Alignment Based Yoga Teacher, Yin Yoga, Pilates & Aerial Yoga Teacher & eigenaar van Billie Yoga.

In 2015 ben ik afgestudeerd aan de VUB als student in Bedrijfskunde. Echter bleef de interesse in het menselijk lichaam domineren, vandaar ook de keuze om achteraf een persoonlijke basis te leggen via een opleiding yogadocent, sportverzorger & pilatesdocent

Mijn passie is yoga en het verspreiden van mijn liefde voor Yoga & Pilates. Mensen overtuigen van de krachten van gezond bewegen is mijn drijfveer.

Julie

Julie Cornut

Vinyasa, Hatha en Ashtanga Yoga Teacher

Yoga is buiten een echte passie voor mij alsook een levenswijze. Sinds ik er in 2011 voor het eerst in aanraking mee kwam heb ik dankzij yoga mijn lichaam, leven en manier van denken zien evolueren, iets dat ik graag wil delen en meegeven aan mijn studenten. Na 2 verrijkende opleidingen te hebben gevolgd in India heb ik mijn 500h yoga instructrice certificaat behaald, Ik blijf desondanks eeuwige student op het levenspad van de yoga. Het algemeen bewustzijn verhogen bij elk individu om daarmee het collectief/ de gezamelijke levensstandaard te verbeteren is het doel dat ik probeer te bereiken aan de hand van Yoga.
Fien

Fien Claes

Yin Yoga, zwangerschapyoga & Hatha Yoga Teacher

Fien, mama van een kleine wervelwind en kersvers yin yogadocent.

Ik hou van de natuur, een bruisende stad, tijd doorbrengen met vrienden en mijn gezin, mij terugtrekken met een boek en koffie. Yin en yang...

Ik heb yoga leren kennen om een rustpunt in mijn leven te hebben. Noem me gerust multipassioneel.

Ik haal mijn energie uit nieuwe uitdagingen en passies.
Yoga is daar één van. Eentje die ik zeer graag wil delen met anderen.

Anke

Anke Paridaens

200h Alignment-Orientated Flow Yoga Teacher, 50h Yin Yoga Teacher, 50h Breathwork & Pranayama

In 2014 volgde ik mijn eerste yogales, enerzijds voelde het aan als ‘thuiskomen’, anderzijds opende het een hele nieuwe wereld voor me. Zowel door de uitdaging als door de rust en aanvaarding die yoga me gaf, leerde ik door een andere bril zowel naar buiten als naar binnen te kijken.

Naast het lesgeven laat ik me leiden door mijn nieuwsgierigheid en leergierigheid, ik blijf naast teacher ook eeuwige student.

Lisa

Lisa Loux

Club Power

Virginie

Virginie Bauveroy

Alignment based yoga teacher

Een tiental jaar geleden rolde ik voor de eerste maal een yogamat uit en ik was meteen verkocht! In de gebruikelijke ups en downs van het leven is Yoga voor mij steeds de constante gebleven.

Om eens goed te zweten en mijn lijf te voelen of om rust te vinden en eventjes tijd voor mezelf te nemen. Dat vind ik leuk aan Yoga: het kan op elk moment, bij elk gevoel en zo intens als je zelf wil.

In 2019 startte ik mijn opleiding als Yogadocebtn, om zelf bij te leren en om veilig de yoga-vibe te verspreiden.

Leyla

Leyla Antonissen

Pilates docent

Mijn passie voor Pilates is nog maar recent ontstaan. Vroeger was ik atlete en liep ik 100 meter horden. Door deze sport lange tijd uit te oefenen op hoog niveau raakte mijn lichaam verzwakt en brandde het volledig op. Met de hulp van en op aanraden van Marie volgde ik een pilatesopleiding om daarna Billie Yoga docent te kunnen worden. Hoewel ik aan de opleiding startte zonder verwachtingen bleek het een van de betere beslissingen te zijn die ik heb gemaakt. Pilates helpt me zowel om tot rust te komen als om mijn persoonlijke grenzen beter aan te voelen door te luisteren naar mijn lichaam. Het neemt voor mij de druk tot presteren weg en geeft me een helderder begrip van mijn eigen krachten.
Ianthe

Ianthe Leyssens

Vinyasa Yoga & Pilates Flow teacher

Als seksuoloog en danstherapeut voel ik hoe belangrijk het is om lichaam en geest in verbinding te houden. Beweging is daarbij essentieel. Yoga is voor mij thuiskomen in mijn eigen lijf. Het geeft me een moment om te luisteren naar wat het met te vertellen heeft. Via mijn ademhaling heb ik leren grenzen verleggen en tegelijkertijd leren zacht zijn met mezelf. Ik wil mijn passie voor yoga en pilates delen met anderen en hen begeleiden om zonder oordeel te kunnen genieten van hun eigen lijf.
Sèlia Dos Santos

Sèlia Dos Santos

Vinyasa Yoga teacher

Ik beoefen yoga sinds 2015 en ik geef yogasessies sinds 2019 met een diepe passie voor beweging, uitlijning en algehele yoga!
Verkennen, onze grenzen verleggen en diep duiken is iets waar ik echt van hou.
Groei kan alleen komen als we uit onze comfortzone komen. Ik wil dat je je krachtig en vrij voelt! Mijn doel is om de kunst van het overbrengen van
YOGA.

Wil je ons team komen versterken?