De huisregels

1. Kom op tijd

Kom op tijd zodat je niet gehaast start. De deur van de studio opent 15 minuten voor de sessie. De deur sluit (stipt) bij aanvang van de sessie. Te laat is geen toegang meer mogelijk, dit om de groepssessie niet te storen.

2. Reserveer je sessie

We werken met het reservatiesysteem Eversports. Check ons online uurrooster voor eventuele wijzigingen.
De sessies worden gehouden met een minimum van 3 studenten. Bij annulatie ontvang je 3u voor de sessie een e-mail.

3. Annuleer op tijd

U kunt uw reservering tot 12 uur vóór de sessie annuleren via Eversports. Houd er rekening mee dat bij te laat komen, no-show of een late-annulering de sessie zal worden aangerekend.

4. Geen schoenen & tassen

Geen schoenen in de zaal. Yoga en pilates worden op blote voeten beoefend. Laat al je andere spullen achter in een locker in de kleedkamer.

5. Stilte

In de zaal houden we het graag stil. Een babbeltje kan voor of na de sessie in de shop of kleedkamer. Kom op je mat tot rust om je zo voor te bereiden.

6. Offline

Focus op het nu, laat je gsm en ipad achter in de kleedkamer op stille modus.

7. Veiligheid

Breng de docent op de hoogte van eventuele kwetsuren of ziekte. Je neemt deel aan de lessen op eigen risico. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele ongevallen.

8. Respect

Draag zorg voor het materiaal van de studio, voor de andere studenten en voor jezelf.

9. Open minded

Geef jezelf de tijd om te gewennen. Je zal pas na enkele sessies effect voelen, niet te snel opgeven is de boodschap.

10. Geduld

Wees geduldig met jezelf. Houd er rekening mee dat het enkele weken kan duren voordat je vertrouwd bent met de houdingen, bewegingen, ademhalingstechnieken en lichaamsbewustzijn. Observeer jezelf, wees mild, check wat voor jouw lichaam goed aanvoelt en oordeel niet.

11. Gezondheid

Luister naar je lichaam, hydrateer en eet niet te zwaar. Ontdek je eigen grenzen, daag jezelf uit zonder pijn. Geraak niet gefrustreerd door houdingen die je (nog) niet kan.

12. Consequent

De echte voordelen worden ervaren met consequente beoefening, daarom moedigen we je aan om minstens 2 keer per week te oefenen.

13. Geniet

Maak er een me-time momentje van en geniet met volle teugen.