“It’s not about being good at something.
It’s about being good to yourself.”

Ben jij nieuw bij Billie Studio? Geen zorgen!

Start 2 Yoga (reeks)

In 7 sessies ontdek je de basis van Yoga voor een sterk lichaam, meer ontspanning, gezonde ademhaling, flexibiliteit en een gezonde geest.

Yin & Yang Yoga

Yin en Yang yoga is een leuke mix tussen Yoga Flow (actief) en Yin Yoga (stretch en relax).

Morning Yoga Flow

De Morning Flow is een Yin & Yang sessie en een heerlijke ochtendmoment voor jezelf.

Yoga Flow I, II

Yoga Flow staat ook wel bekend als Vinyasa yoga. Verwacht een dynamische les met een nodige portie rust en ontspanning gepaard met ademhalingsoefeningen.

Yin Yoga Flow

Herstellende, eerder passieve, yogahoudingen

Aerial Yoga

Een vorm van Yoga waarbij we gebruik maken van een doek (hangmat).

Start 2 Yoga (reeks)

 • In 7 sessies ontdek je de basis van Yoga voor een sterk lichaam, meer ontspanning, gezonde ademhaling, flexibiliteit en een gezonde geest. We laten je kennismaken met de verschillende vormen van Yoga.
 • Niveau: deze reeks is geschikt voor beginners.

Yin & Yang Yoga

 • Yin en Yang yoga is een leuke mix tussen Yoga Flow (actief) en Yin Yoga (stretch en relax). Voor mensen die op zoek zijn naar een intensieve sessie maar toch ook behoefte hebben aan ontspanning. Yin en Yang ondersteunen en vullen elkaar perfect aan!
 • Voordelen: Yin houdingen zijn kalmerend, zorgen voor het loslaten van spanning en stress, werken diep in op het fascia weefsel dat alles in ons lichaam verbind. Yang Yoga is dynamisch en krachtopbouwend, gaat stress tegen, maakt ons lichaam en geest krachtiger, houdt ons hart en cardiovasculair stelsel in optimale gezondheid.
 • Niveau: deze sessie is geschikt voor alle niveaus.

Yoga Flow I, II

 • Yoga Flow staat ook wel bekend als Vinyasa yoga. Verwacht een dynamische les met een nodige portie rust en ontspanning gepaard met ademhalingsoefeningen. We bewegen op het ritme van onze ademhaling. We flowen van de ene naar de andere houding in een yoga sequence, waardoor je hartslag naar omhoog gaat. We streven ernaar om beginners op te leiden en gevorderde yogi’s op te frissen over de fundamentele principes van Vinyasa Yoga.
 • Voordelen: betere ademhaling, meer kracht en energie, verhogen van flexibiliteit en mobiliteit. Yoga Flow is enorm goed voor zowel je cardiovasculaire als je lymfatische systeem. In een sessie werk je aan je uithoudingsvermogen, kracht en flexibiliteit. Verwacht een zalige, pittige sessie!
 • Niveau I is geschikt voor zowel voor beginners als gemiddeld niveau.
  Niveau II is het vervolg op I, geschikt voor alle niveaus maar niet voor absolute beginners.

Yin Yoga Flow

 • In de sessie Yin Flow maken we op een zachte, aangename manier het lichaam los, afwisselend met herstellende, eerder passieve, yogahoudingen. Onze aandacht is erop gericht om binnen de mogelijkheden, beperkingen, grenzen van ons eigen lichaam te blijven. Het tempo van de les is eerder traag met veel aandacht voor alles wat we doen, voor de ademhaling, meditatie en rust.
 • Niveau: deze sessie is geschikt voor alle niveau’s

Morning Yoga Flow

 • De Morning Flow is een heerlijke ochtendmoment voor jezelf. Een Yin en Yang Yogasessie om je lichaam te stretchen en verstevigen.
 • Voordelen: zo ben je gedurende de dag beter bestand tegen stress, spanning en ben je klaar om het weekend vol energie te starten.
 • Niveau: Deze sessie is geschikt voor alle niveaus

Aerial Yoga

 • Een vorm van Yoga waarbij we gebruik maken van een doek (hangmat). Het Aerial Yoga doek zorgt enerzijds voor extra ondersteuning waardoor gevorderde houdingen beter binnen bereik zijn en anderzijds kan het doek bepaalde houdingen uitdagender maken. Geniet van een gevoel van gewichtloosheid, vrijheid, ruimte en lengte door je hele lichaam. Aerial yoga lijkt zeer uitdagend, maar het kan ongelooflijk opwindend & relaxerend zijn.
 • Niveau: deze sessie geschikt voor alle niveaus maar niet voor absolute beginners. Het is aangeraden om enkele yoga of pilates sessies vooraf te volgen.
 • Sessie gaat 1x per maand door

Benieuwd naar de voordelen van onze Yogasessie